میوه های مختلف در حالی که دارای ویتامین های گوناگون هستند، حاوی ترکیباتی می باشند که می توانند ایجاد حساسیت های پوستی کنند. بنابراین استفاده موضعی از عصاره میوه ها و یا حتی خود میوه ها اصلا توصیه نمی شود. در عین حال مصرف خوراکی انواع میوه ها، سبزیجات تازه و خشکبار می تواند در حفظ سلامتی پوست و نیز جلوگیری از بروز لکه های صورت و بدن و پیشگیری از پیری زودرس موثر باشد.
وینامین A
این ویتامین بافت های محافظ پوست را تقویت کرده و به آنها استحکام می بخشد و از بروز جوش ها جلوگیری می کند. همچنین آنتی اکسیدانی قوی که رادیکال های آزاد و سمومی را که باعث ایجاد چین وچروک در پوست شما می شوند را از بدن شما پاک کرده و شستشو می دهد.
ویتامین B
به ترمیم و احیای رنگ پوست شما کمک می کند، همچنین در تسکین استرس و نگرانی مفید می باشد، با جوش ها مقابله می کند. این ویتامین برای سلامت پوست ضروری و لازم است چون باعث افزایش جریان خون و متابولیسم بدن می شود و در فعال نمودن سیستم ایمنی و افزایش تولید گلبول های سفید بسیار اهمیت دارد.
ویتامین C
به عنوان یک اکسیدان عمل می کند و در درمان و شفای زخم ها و جراحت ها لازم و ضروری است زیرا میزان کلاژن را در پوست تثبیت کرده و به حالت موازنه در می آورد. این ویتامین برای حفظ سلامت ظاهر لازم است چون به ظاهر طراوت و شادابی می دهد. اگر به مشکل موضعی بر روی پوست به کار برده شود می تواند چین و چروک ها و خطوط ریزی که بر روی پوست بوجود آمده اند را کم کند. ممکن است که شدت آفتاب سوختگی ها را نیز بکاهد.
ویتامین E
یک آنتی اکسیدان دیگر که ممکن است تاثیرات ضدالتهابی نیز بر روی پوست داشته باشد، وقتی به طور موضعی استفاده شود خاصیت مرطوب کنندگی و آب رسانی از خود نشان می دهد و به پوست نرمی و لطافت داده و همچنین در برابر تشعشات مضر خورشید نیز از پوست محافظت می کند.