رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۶:۴۷:۳۱ ۲۰۲۵/۰۹/۰۵     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

خودارضایی یک رفتار خودتحریکی است که کودکان برای کسب لذت انجام می دهند. آنها معمولا نواحی تناسلی خود را مورد مالش قرار می دهند یا به وسیله یک شی آن را لمس می کنند. برخی کودکان ممکن است هرگز این کار را انجام ندهند، برخی به میزان کمتر و برخی بیشتر.

بهترین عکس العمل در مقابل خودارضایی کودکان

در مقابل خودارضایی کودکتان هول نکنید و نترسید. به او پرخاش نکنید، عکس العمل شدید نشان ندهید، احساس خجالت یا شرم به او القا نکنید. بهترین کار این است که به رفتار خودارضایی وی بی توجهی نشان دهید. اگر کودکتان متوجه شود که با این رفتارش می تواند توجه شما را جلب کند، آن را ادامه خواهد داد. اگر قصد دارید متوقفش کنید، حواسش را به امر دیگری پرت کنید. رعایت موارد زیر می تواند کمک کننده باشد:

با آرامش با کودک خود برخورد کنید

اگر نگران زیاد بودن دفعات این کار هستید، به سادگی و با آرامش با کودکتان صحبت کنید. با زبان خودش در مورد نواحی جنسی برایش توضیح دهید، به او توضیح دهید که این نقاط خصوصی است و نباید کسی آنها را ببیند. این مسائل به تربیت جنسی کودکان برمی گردد و لازم است اطلاعات خود را در این زمینه افزایش دهید. با این کار از کودک خود در برابر کودک آزاری جنسی نیز محافظت می کنید.

علت بد بودن خود ارضایی را شرح دهید

بگویید که انجام این کار به شکل زیاد ممکن است باعث آزردگی آن ناحیه شود؛ مثلا برایش مثال بزنید که اگر دائما گوشش را بخاراند، گوشش قرمز می شود و در نهایت زخم می شود. همچنین به او یاد دهید که اگر دست کثیف به نواحی جنسی اش بزند، احتمال ابتلا به مریضی در او زیاد می شود.

رفتارهای کودک را زیر نظر بگیرید

با نظارت بر رفتار کودکتان متوجه علت این کار می شوید. اگر فقط از سر لذت یا کنجکاوی است، بی توجهی کردن و آموزش های فوق همراه با پرت کردن حواس کودک می تواند کفایت کند، ولی اگر متوجه شدید علتش نداشتن فعالیت های لذت بخش دیگر است، کمبود توجه حس می کند، اضطراب های محیطی شروع کننده هستند یا هر علت دیگری، سعی کنید علت را از بین ببرید. با از بین بردن علت، رفتار کاهش می یابد.

خطاهای رایج والدین در برخورد با خودارضایی کودکان

برخی والدین در برخورد با خودارضایی یکی از رفتارهای زیر را نشان می دهند که این مسئله می تواند مشکل ساز شود:
- ایجاد احساس گناه و شرم در کودک
- تنبیه کردن کودک
- پرخاشگری نسبت به کودک
- بستن دستان کودک یا هر کار دیگری از این قبیل
- با دادن به کودک برای اینکه این رفتار را نکند
- جلب توجه به ویژه به او هنگام انجام این کار

 

 

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب