
آزمون های فرافکن مختلفی برای تشخیص مشکلات کودکان تدوین و ساخته شده اند که از آن میان می توان به آزمون اندر یافت کودکان و آزمون خانه- درخت- آدم اشاره کرد. آزمون اندریافت کودکان یک آزمون فرافکن است که در آن از کودک خواسته می شود برای ۱۰ تصویر مختلف، داستان هایی را تعریف کند. در واقع این آزمون، محرک بینایی را فراهم می کند که طی آن کودک تشویق می شود بدون هیچ ترس و دلهره ای نگرش ها، نیازها، ترس ها و احساسات ناهشیارش را در قالب پاسخ هایی به تصاویر داستان فرافکنی کند، بدون اینکه مورد تحقیر یا تمسخر قرار گیرد.
آزمون خانه- درخت- آدم: در آزمون خانه- درخت_ آدم، از کودک خواسته می شود این سه شکل را ترسیم کند. درخت، خانه و آدم هر یک به منزله تجسم رمزی و ناهشیار شخصیت کودک هستند و تعادل عاطفی او را نشان می دهند. با استفاده از نقاشی فرافکن می توان عواملی را که موجب ترس در زندگی کودکان می شود را مشخص کرد. یا به آرزوها و تمایلات کودک پی برد.
آزمون اندریافت کودکان: آزمون اندریافت کودکان در سال ۱۹۴۹ بر اساس نظریه شخصیتی موری برای کودکن ۳ تا ۱۰ ساله تهیه شد. آزمون دارای ده کارت است و در کارتهای این آزمون به جای تصویر انسان از تصویر حیوان ها استفاده شده است، با این فرض که کودکان در برابر تصویر حیوان ها آسان تر فرافکنی می کنند. تصویرها طوری طراحی می شوند که بتوانند تخیلات مربوط به غذا خوردن و سایر فعالیت های دهانی، رقابت با برادران و خواهران، رابطه با والدین، پرخاشگری، آداب توالت رفتن و سایر تجارب دوران کودکی را بر انگیزد.